Sweden Inline

Mjuka upp kroppen så du kan ut på inlines igen

Inlines är en bra träningsform men den sporten kräver en hel del av kroppen. Du behöver vara mjuk och har god balans för att inte ramla och slå dig. Efter en lång vinter då du kanske har tillbringat alltför mycket tid i soffan behöver mjuka upp din kropp för att komma i form för inlines igen.

Börja mjuka upp din kropp hemma

Du kan starta med enkla gymnastikövningar som gör det är smidig. Det går bra utan några redskap men vill du ha sådana så kan du söka online. Det finns smarta stretchband som både bättre på din styrka och öka din smidighet.

Din smidighet minskar risken för skador

Du kan i vilket fall som helst genomföra ett antal enkla övningar som både bygger muskler och gör kroppen smidig. Enkla övningar som du kan göra vad som helst i din bostad och som inte kräver någonting annat mer än att du tar dig tid innan det är dags att åka inlines

Bra skydd är ett måste

Alla som åker inlines ska ha skydd för att minska skadorna i samband med ett fall. En hjälm en självklar men knäskydd armbågsskydd och handskar är också viktiga. Varje år sker mängder av olyckor med barn som åker inlines.