Sweden Inline

Vilka sporter ägnar du dig åt?

Vi har alla olika intresse och förutsättningar då det kommer till sport. Vissa kanske mer är ute efter adrenalinkickar i sitt sporter och ägnar sig åt extremsporter medans andra vill ta det lite lugnare och på sin höjd tar på sig inlineskridskor och åker.

Vilka är dina favoritsporter?

Vad du ägnar dig åt vet vi inte men du har säkert några favoritsporter som du ägnar dig åt. Kanske det är mer åt det extrema håll och något som andra aldrig i sitt liv skulle utsätta sig för. Men alla är vi olika och har olika intressen. Så klart kan inlines vara extremt men om man inte är lagd åt de hållet så kan man njuta av sina lugnare åk också. Ta det i den takt som passar dig.

Välj det som passar dig

Ta dig inte vatten över huvudet utan välj det som passar dig. Om du har problem med höjder så kanske inte fallskärmshoppning det du ska syssla med. Det finns andra krävande sporter som inte sker på hög höjd. Hitta den sysselsättning som passar dig och ger dig den adrenalinkick som du behöver. Vissa häftiga sporter passar bättre vintertid än på sommaren så du kanske har flera olika sporter som du ägnar dig åt.