Sweden Inline

Kick it up a notch: Utmana dig själv med avancerade inline trick

Inline skating är en fantastisk sport som kombinerar fart, smidighet och kreativitet. Om du redan behärskar de grundläggande teknikerna och känner dig redo att ta dina färdigheter till nästa nivå, är det dags att utmana dig själv med avancerade inline tricks. Här är några spännande trick som kommer att imponera på både dig och dina åskådare.

Aerial 360

Aerial 360 är en häftig trick som involverar en fullständig rotation i luften. För att utföra detta trick behöver du tillräckligt med fart och en stark språngkraft. Hoppa upp i luften och använd armarna för att snurra kroppen 360 grader runt din axel. Försök att landa mjukt och behålla balansen efter rotationen. Detta trick kräver mod och precision, så var redo att ta dig an utmaningen!

Grinds och slides

Grinds och slides är trick där du åker på rail, kant eller något annat hinder med dina skridskor. Det finns olika typer av grinds och slides, inklusive soul grind, royale grind och acid slide. För att behärska dessa trick behöver du öva på att balansera och glida längs med hindret med precision och kontroll. Var noga med att ha på dig skyddsutrustning och välj rätt hinder att öva på för att undvika skador.

Spin combos

Spin combos är trick som involverar flera rotationer i luften kombinerade med olika positioner. Du kan experimentera med olika spins och grabbar för att skapa imponerande kombinationer. Var noga med att behärska grundläggande spins som 180 och 360 innan du går vidare till mer avancerade kombinationer. Öva på att landa stabilt och smidigt för att göra dina spin combos ännu imponerande.

High jumps

High jumps är trick där du hoppar så högt som möjligt med dina skridskor. För att utföra detta trick behöver du en kraftfull språngkraft och rätt teknik för att få maximal höjd. Öva på att böja knäna och använda armarna för att ge extra kraft till hoppet. Var noga med att landa på rätt sätt för att undvika skador. Utmana dig själv genom att sätta upp mål för att slå dina tidigare rekord i höjd.

Nu har du några spännande idéer på avancerade inline tricks att träna på. Var noga med att träna säkert och ta det stegvis för att undvika skador. Med tillräckligt med tålamod, träning och mod kommer du att imponera på både dig själv och andra med dina nya färdigheter på inline skates.