Kom i form med inlines och skateboard

shutterstock_270399818

Det finns en mängd olika träningsformer att ta till när du ska förbättra din kondition. Ibland kan det kännas lite motigt att dra på sig löparskorna och bege sig ut på en joggingtur. För att hålla träningsmotivationen uppe kan du prova dig fram med nya typer av motion.

Inlines är en otroligt bra träningsform som gör att du tränar kondition, koordination, balans och en rad olika muskelgrupper som ger dig en stärkt kroppshållning. Fördelen med inlines är att den passar både barn och vuxna och man kan lätt hitta sin egen stil. När man väl blivit varm i kläderna kan man prova på lite djärvare åkning. Inlines och skateboard både liknar varandra i träningsform och skiljer sig åt en del. Att åka skateboard förknippas oftast med yngre generationer, men det är aldrig för sent för att lära sig lite coola trick på brädan.

För att skaffa sig de bästa förutsättningarna inom skateboardåkning behöver du bra utrustning. Sportamore har utbudet du letar efter. Här finns det prylar för alla entusiaster, från nybörjare till vana åkare, inom både skateboard och inlines. Det är framförallt viktigt att skydda sig mot skador som tyvärr annars kan uppkomma om du har otur. En bra hjälm, handledsskydd, benskydd och armbågsskydd klassas av många som en nödvändig utrustning för att minimera skadegraden ifall olyckan skulle vara framme.

Att prova på nya träningsmetoder eller att skaffa bättre utrustning inom en träningsform som du redan håller på med, ger en härlig kick. Så får du stor motivation till att hålla dig i form och att exempelvis utveckla ditt åkande. Istället för långpromenaden kan du dra på dig dina inlines och bege dig ut på en långtur av härlig rullning.